Wat is een webinar?

Een webinar is een samentrekking van 2 woorden: ‘seminar’ (een les)  via het ‘web’ – een les volgen via internet dus. Jij kan mij en mijn presentatie zien. Ik kan jou NIET zien en niet horen, maar indien je vragen hebt, kan je wel de chatfunctie gebruiken om zo je vragen te stellen aan mij.

Moeilijk? Te technisch?

Je hoeft helemaal niets speciaals te kennen of te kunnen. Iedereen kan een webinar volgen. Je houdt wel best rekening met enkele zaken.

Een webinar werkt best als alle andere toepassingen op dat moment afgesloten zijn én je computer (of laptop of tablet) met Google Chrome werkt. Controleer dus even je internetbrowser en stel Google Chrome in (die geeft de meest stabiele verbinding, beste klank en beeld) ipv Safari of Internet Explorer.

Waarom een webinar?

In een mail of op social media, probeer ik zoveel als mogelijk tips en tricks en inspiratie of motivatie door te geven. Maar dat blijft toch altijd een beperkt medium.

In een webinar heb ik een uur de tijd om bepaalde zaken beter uit te leggen én ik krijg  ook de kans om te luisteren naar jouw vragen: ‘Waar loop je vast? Wat wil je graag nog bijleren? Waar heb je meer informatie over nodig of meer tips?’

Wanneer?

Kom regelmatig eens piepen op deze pagina en je zal de data en thema’s op tijd zien staan. Zo krijg je ruimschoots de tijd om je in te schrijven.

Of vraag mijn gratis e-book aan. Zo kom je automatisch op de malinglijst te staan en krijg je op tijd de data en thema’s van de volgende webinars. (link naar eboek)

En … daarenboven krijg je ook regelmatig tips en inspiratie voor jouw salon.

 

Dus … tot in één van mijn webinars

Groetjes

Kathleen

Kalender